måndag 26 januari 2009

Cheap MondayÄr lite besviken just nu. Skulle för en liten stund sedan beställa en Cheap Monday-klänning som jag suktat ett tag efter från http://www.tretton.se men, då var storleken som jag skulle ha slut... Gah!
Har skrivit till dem och frågat om den storleken kommer in igen. Hoppas, hoppas!

Igår städade jag huset igen. Städade senast i fredags så jag menar det hade ju gått 2 dagar sedan sist, så det behövdes verkligen! :-) Men av någon outgrundlig anledning så ser det lika rörigt ut i dag igen.
Tror inte mina barn uppskattar lika mycket som jag, att ha prydligt runt omkring sig...
Ska vid tillfälle gå igenom alla kökslådor i köket och rensa där. Men det har jag skjutit på i snart ett halvår. Boooring! Men det måste dessvärre göras...


Vi annonserade för en tid sedan på Blocket efter ett matbord och stolar i gammaldags stil och i helgen kom äntligen ett mejl från en kvinna i Umeå som hade en bondrokoko-matsalsmöbel.
Precis det jag var ute efter! :-D
Sen så sålde hon också en väldigt vacker gammal stor spegel. Och allt till ett riktigt brakpris! Så
till helgen bär det av till Umeå för att hämta dessa vackra möbler.

Måste köpa en ny symaskin också. Tråkig utgift men ack så nödvändig. Min gamla Husqvarna Automatic (se nedan) brakade ihop totalt förra veckan. Men den har hållit i många år denna skönhet. Vet bara inte vad man ska satsa på för modell, jag kan inte mycket om symaskiner.
Tror dock att Singer kan vara ett bra märke. Den märket minns jag att vi hade på syslöjden. Och dom gick ju bra att sy med. :-)
Det blir dock ingen avancerad
sak. Jag är så nöjd om den har raksöm och sicksack.


Idag ska jag och barnen åka till syster Yster och hälsa på.

Ha en bra dag!
Kram/
Johanna

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej Johanna!
Nu har jag hittat till dej! Vad ni gör fint hemma hela tiden. *avundsjuk*
Förstår att du börjar längta tillbax till jobbet!? *not*
Kram Linda

Johanna sa...

Hej Linda!!
Tack du! Ja vi har som svårt att bara koppla av. Det händer grejer hela tiden. Men som tur var så tycker vi ju det är kul också.
Att börja jobba igen känns väl lite si och sådär... :-)
Kram Johanna

Clinen sa...

Hej! Har du kvar bruksmanualen till denna fina gröna symaskin? Jag har nyligen fått en sådan symaskin men jag kan inte hitta någon användarmanual till den. Skulle bli jätteglad om jag fick köpa den eller om du ville kopiera den om den finns kvar? Skicka gärna ett svar till min mail på carolin_sessan@hotmail.com
Tack på förhand.