söndag 18 mars 2012

Tid

Det blir glest mellan inläggen ser jag. Varför vet jag inte, men en möjlig orsak kan vara att jag har haft ett något pressat schema senaste veckorna. Vet inte hur ni andra får ihop det med familjeliv, jobb, träning, avkoppling & hushållsarbeten? Det är för mig en gåta. Jag behöver mer timmar på dygnet, åtminstånde en sisådär 4-5 h.
Det skulle göra susen.

Bordet jag pratade om för några inlägg sedan är nu färdigbyggt, och jag blev väldigt nöjd med slutresultatet. Men stolarna från REFORMA lyser med sin frånvaro. Jag beställde dom ju i början av december, så 4 månaders
leveranstid är väl helt normalt, eller... Det har också skett en del andra förändringar i huset. Bland annat har Adrians rum fått en total make over. En hel del byggande återstår i rummet, men det tar sig. Valet av golv blev svartmelerad heltäckningsmatta. Galet skönt för fossingarna, och praktiskt i det avseendet att det är ljuddämpande. Visst drar den åt sig mer damm, men det är ju bara att vara flitig med dammsugandet, tänker jag. Pojken gillar´t i alla fall! Här bjuder jag på en liten sneak peek:
Många kalas har avverkats för den nyligen fyllda 4-åringen. Igår avverkades kalas nr 3 av 5.
Ska det firas så låt det då firas ordentligt! Tur att dom bara fyller år en gång per år... ;.)


Idag har vi till stor del hållt oss utomhus. Både lunch och mellis förtärdes ute i den sköna vårsolen! Nu tinar det i en rasandes fart. Heja, heja säger jag!


Tjingeling!


/ Johanna
2 kommentarer:

dagliga smulor sa...

Tjusigt !

Carolin Halin sa...

Gud, det är helt underbart bordet!!
Kommer bli kalas-snyggt sen när stolarna dyker upp!!
Blir så nyfiken på vilken färg du valt..för visst är det Reforma som har massor fina färger på industristolarna?
Ha det så gott!!
Carolin
LillaTussilago