söndag 27 maj 2012

Tillökning i familjen!

Himmel vilket flyt man haft med vädret denna helg,
sol, sol & mera sol.  Jag skiftar åt det lite rosa-röda hållet i skrivande stund. Det spelar liksom ingen roll hur mycket solfaktor man än kletar på så blir jag grisskär hur än jag bär mig åt.  Det är bara att gilla läget. För inomhusvistelse är inte ett alternativ. :-)  Idag har vi haft stor sommarstädning i lekstugan. Nu har där lekts en hel del sedan dess :-) Det är så tydligt att dom uppskattar när det är rent och snyggt runt om dom. Det firade vi sedan med att plocka en bunt rabarber som kokades till kräm och avnjöts med grädde. Oh la la....  


Igår var vi till Ove´s plantor och införskaffade lite nytt till trädgår´n. Det blev ett plommonträd, ett äppelträd och två Flammentanz klätterrosor.  Rosorna hade jag tänkt att dom skulle få slingra in sig i våra 2 pilträd. Roligt att se om det blir som jag tänkt mig...I så fall kommer det bli grymt! På kvällen fick vi besök av Lindfors som gjorde oss grillsällskap, såklart :-).
Jag har svårt att tro att man någonsin kan ledsna på smaken av grillat.  Det går ju i stort sett grilla ALLT. ;-)


 För cirkus 2 veckor sedan blev det tillökning här i familjen!  Vi blev berikade med dom fin-fina kissarna Baloo & Snuttis .  Dom är syskon och har 1 år på nacken.  Otroliga kelgrisar båda tva.  Jag hoppas nu bara att dom håller sig från vägen, så vi får många fina år tillsammans ;-)

 Och.... för er som undrar hur det gick på Göteborgsvarvet har jag glada nyheter.  Jag tog mig runt!! :-) Inte helt utan ansträgning förstoss. Det gick rätt bra dom första 15 kilometrarna,  därefter var det som att benen bytte skepnad och förvandlades till timmerstockar.  Vartenda steg var en utmaning.  Men samtidigt så var det en grym upplevelse alltihop,  och jag är kär..... i Göteborg.  Fin stad.  I löv it!
Det känns inte helt osannolikt att det blir en repris på detta lopp. :-)

Ha en fin vecka!

/ Johanna

3 kommentarer:

Tanja sa...

Oj, så härliga bilder.
Först den från lekstugan som såg så färgglad och härlig ut.
Sedan på de härliga rosorna och sist men inte minst, vilka gosiga gosiga katter!

Tack för din kommentar hos mig, det är så extra kul när man inte får så många. :)

Hur trivs ni med stolarna från Reforma? Har också varit sugen på att beställa därifrån men inte kommit till skott. Är de sköna att sitta på?
I alla fall en stol till skrivbordet skulle man ju kunna ha.
Min sambo är nämligen inte riktigt inne på samma inredningslinje som jag själv.

Kram Tanja

PS) Jag skulle också vilja ut och springa! Vart får man energin ifrån?

Anonym sa...

Hej! Jag läser din blogg då och då, kände igen eran sagolika lekstuga i Famlily Living. Trevlig läsning!

Lo

Annie sa...

Vilka söta katter!