söndag 5 april 2009

Trött...
Det är en tung dag i dag.
Vi har sovit över hos Adam och Carro, och av någon märklig anledning kröp vi inte i sängs förrän vid 4-snåret... Gäsp!
Tiden sprang verkligen iväg denna kväll. Men trevligt som sjutton hade vi i alla fall, så klaga tänker jag inte göra. Vi åt gott, kollade Robinsson, drack en och annan droppe vin och surrade, surrade och surrade lite till... Så det är inte konstigt att man känner sig som att man blivit överkörd av en ångvält eller dylikt idag.
Jag och Carro började planera på att åka på en liten shoppingweekend till Köpenhamn nästa år, skulle vara galet skoj ifall det blev av! Och vad vi skulle shoppa... Haha!
Trots tröttheten så kunde jag inte motstå frestelsen att åka på loppis idag, men kom tomhänt därifrån. Kände inte riktigt att jag hade energi och lust att springa i trånga och lokaler med en massa folk i idag...


Igår satte jag in en annons på Blocket på ett bord och sex stolar, och en timme senare var det sålt. Skönt när det går så snabbt & smidigt!
Nu vankas middag här.
Hoppas ni haft en riktigt skön och trevlig helg!


Peace out!

/ Johanna

3 kommentarer:

Patricia sa...

Hej!
Råkade trilla in på din trevliga sida.

Måste även kommentera att du har en väldigt händig gubbe!!!... =)

Mvh
Patricia

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen tack för dina fina ord som du lämnat hos mig, vill passa på att önska en Glad Påsk.Kram Tess

Jessica sa...

Hallå och glad påsk! Ville även passa på att fråga var du är på loppis någonstans och när dessa loppisar är öppna. Har ju några rum att fylla med möbler nu :)