måndag 13 juli 2009

Glader!

Tack Maria vad du är gullig! Du förgyllde min dag!
Min kära vän Maria hade i sin blogg http://miasvardag.blogg.se/ skrivit så värmande ord att att jag både blev rörd, generad och väldigt glad på en och samma gång. Vad ett par väl sagda ord kan göra en så stor skillnad på humöret! Jag är bara så tacksam för alla underbara vänner jag har, som förgyller mitt liv så otroligt mycket! Vad skulle man göra utan er?!


Helgen som var tillbringade vi i norr. Under fredagsmorgonen åkte vi till Luleå för att handla lite inför det kommande bröllopet. Vi hittade väldigt mycket kläder så nu kan den punkten bockas av...
Efter en heldag i Luleå så bar det av till Mickes pappa i Boden. Helena, Ante och Elvira kom också dit. Vi tände en brasa i utespisen och satt där och myste hela kvällen tills en bit över tolv. Vi grillade korv och hamburgare och drack en och annan öl. Mycket trevligt, mycket gott och mycket sommar!

Under lördagen for vi in till stan och gick på marknad med svärmor. Hon köpte nybakt bröd och rökt fisk som vi sedan spisade hemma hos henne. Very, very mums!
Därefter bar det av hemåt. Strax efter vi kommit hem så fick vi besök av min kära syster och hennes familj. Vi satt ute och surrade och fikade bulla och jagade alla barn, allt på en å samma gång. Det är ofta så då vi träffas. :-)

Igår var jag på loppis i staden. Fann både det ena och det andra bla:
En vacker gammal våg.
I min mening kan man aldrig ha för många vågar!4 st GEFLE "Bibo" tallrikar, 20 kr...


En smörskål för 5 riksdaler.

4 st kaffekoppar med asietter för 20 kr


Kakburk för en 20:a

Efter loppisen bar det av på barnkalas. Love fyllde 3 år! Han hade fått en stooor studsmatta som han förstoss var väldigt förtjust i!Holly, Love, Adrian, Harry åså Carro på ett hörn

Love


Adam, Maria, Livia & Micke

Livia


Idag har det varit en riktig hemmadag. Jag började på morgonen med att ge mig ut för att intervallträna. Det går rätt hyfsat. Jag försöker att ta mig ut 3 ggr i veckan. Det känns rätt lagomt.
Däreftter har det städats ur kyl och skafferi . Och målat fönstret i Livia´s rum. En av veckans "måsten" . Jag har spaltat upp något som måste göras varje dag hela den här veckan.
Idag har det alltså varit skafferi, kyl & fönster.
I morgon tisdag är det sovrummen + garderober som ska storstädas. Alla kläder som inte använt på ett år ska puts väck. Få se nu hur det går...
onsdagen ska badrummet och lilltoan inklusive allt i alla skåp städas.
Under torsdagen ska hela huset dammsugas, skuras och dammtorkas.
fredag ska trädgården, altanen och punchverandan städas.

Jag kommer att vara väldigt nöjd och glad om jag lyckas hålla mig till denna planen.
Kan inte säga att städningen har varit prio 1 under semestern hittils. Så nu är det liksom bara att bita i det sura äpplet och få det gjort...

I morgon ska jag och Livia träffa tjejerna (Malin, Myra, Malin och Lilly) Det var länge sedan vi sågs nu, så det ser jag mycket fram emot!

På lördag är vi bjudna på bröllopsfest på "Odd Fellow". Det är John & Lina Hällgren som gift sig. Ska bli grymt kul! Tydligen skulle det bli en rätt stor fest, vilket alltid är trevligt!


Jag hoppas ni alla får en härlig vecka!
Kram på er!


/ Johanna

2 kommentarer:

Tant brun sa...

Vilka fynd...kakburken hade jag inte sagt nej till:-)
Känner igen mig i dom där listorna men dom brukar aldrig hålla för mig...vilken karaktär*hihi*
Kramar A

Linnea Zimmergren sa...

hej! Jag skrev en kommentar för ett tag sedan m en den verkar ha hoppat bort. Tack för alla råd. Har börjat måla nu, det var lite klurigare än väntat. Men nu har det uppstått några frågor. Hur mkt slipar du innan du målar? ja har slipat mig tokig! Målar du sedan möbel så att den helt täckande vit? Hur mkt slipar du sedan när möbeln är färdigmålad? Bara på kanter o liknande? Jag blir tokig. Har ju en vision om hur jag vill ha det men kommer inte riktigt dit.. Tack ännu en gång och hoppas du har en skön sommar.