lördag 17 oktober 2009

Med en kaffetår i min mun, och tofflor av ull sitter jag vid brasan och läser gårdagens blogg.Efter några dagar med förkylning så börjar det så smått kännas bättre. Har haft outhärdlig torrhosta om nätterna som gjort att jag sovit riktigt usligt senaste 3 dygnen samt att jag haft väldigt ajaj i ryggen. Har aldrig tidigare varit med om att en förkylning sätter sig i ryggen... Eller så är det åldern. Man är ju inte pur-ung längre. :-( Men ska jag se det från den ljusa sidan så är det faktiskt väldigt bra att jag är risig nu, och inte nästa helg eftersom vi åker till Köpenhamn då. Jag tar gladeligen emot alla tips på mysiga butiker, loppisar och annat sevärt som ni vill dela med er av!

Jag har så smått börjat piffa i sovrummet. Det har var ett riktigt bortglömt rum alldeles för länge nu. Av någon anledning så har jag valt att lägga väldigt lite krut på detta rum. Ganska märkligt resonemang egentligen, med tanke på hur mycket tid man faktiskt spenderar där, visserligen med stängda ögon, men ändå...

Nu har jag bytt tyg på köksstolarna. Jag hade att svart tyg där innan och det hade defenitivt sett sina bättre dagar. Det går fort att solka ned i det här hemmet.... Det är ju trots allt bara ett år sedan jag bytte tyget på dem.

Får det vara fint över jul så är jag nöjd. Det gäller att sätta rimliga förhoppningar....

På tal om jul. Det är bara 9 veckor kvar! Dags att börja planera inköpen med andra ord. För i år ska jag göra något som jag aldrig gjort tidigare. Dvs vara ute i god tid!

Idag ska vi på 30-års kalas till syrrans gube. Det blir en väldigt lugn tillställning för våran del eftersom Micke ska ut och jobba natt och jag måste hem och lägga barn. Vi har gjort 3 förstoringar på deras barn samt köpt kokboken "MORBERG"

Hoppas att det ska passa herrń! :-)

Ha nu en riktigt härlig helg!

Tjingeling!


/ Johanna

2 kommentarer:

Maria sa...

Vad fint ni fått i sovrummet! En sådan där brudkista har jag också haft, men den åkte tyvärr i soporna för ett antal år sedan!

Hoppas ni har haft en underbar vistelse i vackra Danmark, och att ni spenderat ruskigt mycket pengar på fina saker!

Kram Maria

Lisa Söderberg sa...

Din fina sovrumsspegel, var har du köpt den? Jag bara älskar den!