tisdag 24 november 2009

Sjuk... men glad ändå!Är hemma och är sjuk i dag. Har haft magsmärtor och feber sedan i går. Jag hoppas innerligt att det går över snart. Micke har varit på apoteket i dag och köpt lite medicin till mig och jag tycker nog att det lindrar lite i alla fall.

Det är inte det enda han köpt i dag, utan också väggfärg. Nu ryker äntligen fondväggen i vardagsrummet! Ji-hoooo!!! Tapeten är visserligen väldigt fin i sig, men jag tycker mig bli alldeles för färgstyrd av den. Tex så passar ju inte rött ihop med den och rött vill jag ju givetvis ha nu när det nalkas JUL!

I söndags satt jag mig ned och sydde lite juldukar av detta tyg.Blev genast så mycket juligare och mysigare hemma!
När jag ändå var i gång drog jag i väg med en beställning på lite tyger till hissgardiner i vardagsrummet. Detta tyget blev det:


Nu vill jag bara ta in julgranen och börja pynta men förstår att jag måste hejda mig. Det är ju inte ens första advent än... Faktum är att vi faktiskt har en julgran ståendes alldeles vid husknuten, och jag tycker mig höra att den ropar på mig om att få flytta in...
Vår nya granne kom i helgen och frågade om vi ville ha en julgran, han skulle ju lika så hugga en åt sig själv. Dessutom gav han oss ett stort paket med kantareller. Det är gott med goa grannar!
Har bestämt mig för att koka en flaska glögg åt dem som tack.

Nu ska jag bädda ned mig i soffan igen.

Tjing Tjing!

1 kommentar:

Mira sa...

Hej, vad fin blogg du har, hittade dina bilder först på ett annat ställe där du målat i shabby chic, jag ska också nämligen försöka mig på att måla vitt i den stilen, tycker du fick till det supersnyggt! Jag ska testa dina tips. Nu såg jag den hissgardinen, funderat på att sy egen , för de färdiga man kan köpa är inte alltid så roliga tyger. Syr du egna? Har du ett bra mönster?

Kul att kika in hos dig!
Kram/Mira