tisdag 15 juni 2010

Lekstugan snart klar!


Ja, snart står den klar, lekstugan. I bästa fall till helgen. Då återstår bara det roliga, inredningen. En sväng till IKEA hade sannerligen inte varit så dumt. Lite kuddar, småglas, bestick och dylikt hade behövt inhandlas. Möblerna hade jag tänkt att min alldeles egna Timell kunde få snickra i hop. Förgvalet invändigt klurar jag fortfarande på. Jag vill att det ska vara ganska könsneutralt, så jag funderar på turkost & gult eller ljusblått och vitt. Är lite fundersam på om det går att tapetsera i en icke uppvärmd lekstuga. Är väldigt sugen på att dra upp någon av tapeterna från Pip studio. Den nedan skulle göra sig väldigt fint i köksdelen tror jag, men jag är lite rädd att den får lust att lossna från väggen då temperatuten i stugan sjunker... Är det någon som vet något om detta? I annat fall så blir det vitmålad råspont. Blir nog fint det med.


Idag efter jobbet gjorde jag en snabbsväng på stan. Tänkte hitta lite inspiration och färgideér till lekstugan. Hittade mycket fint på indiska, varav en del fick följa med hem. Sen blir nog mycket till att handla på loppis tex husgeråd, dukar och dyl.

Av någon märklig anledning så slank jag även in på Scorett. Och ut kom jag med en påse i min hand! Vet inte hur det gick till, för jag behöver egentligen inte några skor... Men dessa skor behövde jag uppenbarligen. Dom är ju både praktiska, sköna och vansinnigt snygga. Och vem behöver inte ett par sådana skor!!
Älskade träskor!

TJINGELING TINGELING!
/ Johanna


4 kommentarer:

www.syfroken.se sa...

Vad snygg den blir! Hoppas barnen uppskattar den!
Jag har inrett och grejat med våran lekstuga, men barnen bara river ner gardinerna och drar in sand och jord så jag har hotat med att riva den!

Maria med familj sa...

Hej älskade vän!

Wow, vilken lekstuga! Vill också ha!!!

Ang tapeter i lekstugan är det inte att rekomendera, har talat med målarmästaren själv! Ett förslag är ju att måla schabloner istället om du vill ha lite mönster!

Jag såg i en tidning där de hade gjort en sådan söt lekstuga, där hade de kaklat vid diskhon i köket. Ursött!

Hoppas vi ses i sommar, kika gärna in på min "nya" blogg. www.miaberglund.blogspot.com

/ Maria

Anonym sa...

Riktigt fin lekstuga! Den kommer barnen säkert att ha mycket trevligt i!
/Veronica

Tant brun sa...

Underbar lekstuga barnen får (& du)*hihi*
Jag hade tapeter i min bardoms lekstuga...uppsatt på gipsskivor...å det var inga som helst problem å dom satt ju där i 20år ialla fall. Men det kanske beror på vad det är för tapet å så???
Fint blir det nog vilket som:-)
Kramen