måndag 9 augusti 2010

Ta vara på tiden


Semestern går mot sitt slut. Jag har nu påbörjat min sista semestervecka och försöker att hinna med allt det där som jag bestämt skulle få gjort under dessa 5 veckor. Men är man expert på att skjuta upp allt till sista minuten, så får man nu stå sitt kast... Som tur (eller otur) så öser regnet ned idag. Så vad passar då inte bättre än att få lite gjort här hemma. Men fastän inget i stort sett har blivit gjort här hemma så har vi inte egentligen haft en lugn stund. Och inget negativt med det. För vi har bara gjort sådant som varit roligt. Små utflykter än hit och än dit.... Jag ska försöka göra en kort liten sammanfattning av några guldkorn som förgyllt våran sommar!

Det har lirats brännboll...
Vi har varit på flera kalas...

!Vi har levt det ljuva livet i Malmisjaur utanför Moskosel med Helena, Ante och Elvira...

Samt inte minst firat vår 1-åriga bröllopsdag den 6/8 med barnfri dag, champange-picknick och restaurangbesök på Bränna Strand. Och hör och häpna, blivit överraskad med min egen möhippa (4/8) , med picknick i parken, afro power dance på 360, grekisk buffe, samt all inclusive på Station 8. En helt oförglömlig dag med i särklass dom finaste vännerna man kan ha!


+ en del annat smått å gott.Måste tyvärr med skam i kroppen medge att jag inte har badat på riktigt i sommar. Halvdoppat mig har jag gjort men aldrig tagit ut några simtag. Men sommaren är ju inte över än, så vem vet, jag kanske jag får ta av mig skämshatten innan september månad...LEV Å MÅ!


Kram Johanna

2 kommentarer:

Maria med familj sa...

Hej Johanna!

Ledsen att jag inte kunde närvara vid din möhippa! Hörde av Johanna A att det blev en roligd dag och kväll!

Synd att vi inte hann ses någonting i sommar! Hoppas du får en härlig sensommar!

Kram Maria

Emma sa...

Superfin lekstuga!!! Ni är så himla duktiga. Han på att bygga och du på att fixa till.

Sag på ett kort att vi har köpt samma skjortklänning från Indiska. Fiin :)

Kram Emma