tisdag 4 januari 2011

Nytt år nya möjligheter

Ja då var det återigen dags att vända blad. Julen har passerat och ett nytt år har tagit vid. Nyårslöfte är inget jag avgett men jag har lite lätt & ledigt lovat mig själv att bli duktigare på att komma i säng i tid om kvällarna. En sak som minsann är lättare sagt än gjort!
Nu är det vardag igen och det känns att julen är över... Jag har njutit & myst mycket bland alla ljusstakar o stjärnor, men nu längtar jag efter att få göra vårfint o köpa hem ett fång ranunkler!

.

En sak som jag innerligt hoppas på att snubbla över i år är en ny matgrupp. Högst på önskelistan står den gustavianska matgruppen Rosen. Jag har länge suktat och spanat men utan resultat. Men en vacker dag så kanske...Så, just nu läser jag "Dyngkåt och hur helig som helst" av Mia Skäringer. Jag skrattar och jag gråter om vartannat. Igenkänningsfaktorn är hög. Den där vacklan mellan att tycka att man är en finfin mamma, och att få komplex och svettas över hela ryggen när man ser andras så perfekta liv. Det tar ju några år innan man inser att andras så kallade perfekta liv faktiskt inte är något som man vill ha. Vi är bara sämre och bättre på att dölja det negativa.
Vad jag gillar allra mest är att Mia Skäringer är så generöst tillåtande & vanligt o-perfekt.
Så är du ute efter att läsa en befriande, totalt gränslös, brutalt ärlig och apkul bok så ska du läsa denna!


Kram & god fortsättning!

/Johanna

1 kommentar:

LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN! sa...

Tack för boktipset! Har länge tänkt läsa den där, så nu blir det nog att beställa hem den =)