onsdag 25 maj 2011

Childrens playroom...


En Ikea-resa senare och lekrummet börjar likna just ett lekrum!
Skolbänkarna ovan är dock inköpta på blocket.
Perfekt att förvara ritpapper, teckningar och pennor i.
Så småningom även en och annan läxa kan jag tro! :-)

Ovanför skolbänkarna hade jag tänkt mig att en stor griffeltavla ska upp.


Ikea "Trofast" förvaringsmöbel är ju tyvärr inte det minsta vacker men ack så praktisk.
Har dock planer på att spänna en lina med ett vackert tyg framför förvaringsbackarna. Tyget jag tänkt mig heter "Annamoa" och kommer också det från Ikea.Tjingeling så länge!


/ Johanna

1 kommentar:

Ulrika sa...

Hej, Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: www.minidecor.se.

Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på barnrum och andra idéer så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor på minidecor@home.se, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp". Maila oss sedan den blogglänk vi ska lägga ut så ordnar vi det!

Bästa hälsningar // Ulrika