måndag 25 juli 2011

Sommar i ett litet bär...


I morse gav oss jag och Livia ut på smultronjakt, det sägs ju att det är ett bra bär-år i år, och jag kan inte annat än instämma. Vi fann vid ett skogsbryn ett hav av söta röda smultron. Bokstavligt talat ett riktigt smultronställe! Mycket hamnade såklart i munnen men vi sparade en liten skål till pojkarna där hemma... Det är så gott! Smultron är verkligen sommar i ett litet bär...


Jag i mitt esse...

Förra helgen gav oss jag och maken iväg på en weekend i Barcelona. En stad som jag totalt har förälskat mig i. Den är så vacker! Utbudet av butiker var nästintill obegränsat, och maten var top notch! Jag säger det bara; -i´ll be back!
Dock hade jag svår ångest då jag lämnade bort barnen till svärfars. 4 dagar utan mina skatter gör ont för mammahjärtat. Det är första gången jag är ifrån dem så länge. Men det gick riktigt bra. Tackar gudarna för att telefoner finns! :-)

Lekstugan är nu i stort sett klar. Loftet har kommit på plats, det som saknas är fönsterfoder och lite målarfärg här och där.

Välkommen in i stugan!

Det har tillbringats många flitiga timmar i denna stuga, i synnerhet för vår lilla fröken Livia. Det har bakats, strukits kläder, bjudits på kafferep, städats, läst böcker, spelats spel... U name it! Hon trivs som fisken och det glädjer mig! :-)

Hon har alltid något gott att bjuda på!


Fortsätt nu att njuta av väder, vind & varann!!

/Johanna


7 kommentarer:

Tant brun sa...

Jätte fin lekstuga dom fått:-)
Ha en fortsatt skön sommar.Kramen A

Linda sa...

Åh vilken supersöt liten stuga! Är det din käre sambo/make som snickrat ihop den eller finns den att få tag på?

//Lindis

Johanna sa...

Tack Linda! Stugan är ett hemmabygge, min man har mycket riktigt byggt den.
Ha en fin dag!
/ Johanna

Linda sa...

Oj vad fin lekstugan är! Ni är så duktiga du & Micke, han bygger & du inreder. Super! Kom ihåg att sms:a när det är dax att köpa tidningen med repotaget:) Kram Linda

In my house sa...

Hej hopp..... Mattorna är döööööfina, men kommer tyvärr ej från mig! Utan märket är Nordal, googla så hittar du säkert dom, eller varför inte loppis, där finns det alltid! Skön sommar till dig.
'kram josse

Johanna Stålros sa...

Underbar lekstuga klart att hon får inspiration att leka där.... Barcelona har jag varit på väg till men så har saker kommit i vägen, men jag ska. fortsätt njut.
Kram J

mig & alice sa...

Vilken underbar Lekstuga!!!
Och ett loft, snacka om ett saligt barn :-).

Den texten du frågade om har jag inte på tavlorna....men den finns :-).

De andra texterna jag har är:
Bless this house with love and laughter.

Och:

A true love story never ends .

Njut vidare i det vackra vädret.
Kraam
Melinda