torsdag 1 september 2011

Märkt för livet
Förra helgen bar det av till tatueringsstudion.
En pina så svår att beskriva men ack så nöjd jag blev då jag fick se slutresultatet. Den blev så precis som jag hade tänkt mig! Jag har i så många år funderat och grubblat på en tatuering, men har alltid fått kalla fötter då det väl kommer till kritan. Mycket pga att jag aldrig riktigt hittats något motiv jag kan tänka mig att bära resten av mitt liv, samt att smärtan skrämt bort mig till viss del... MEN, så dök idén med svalor upp och plötsligt föll alla bitar på plats!
Dessa svalor i skön old-school-feeling kändes på något vis så tilltalande, klassiska och johanniga som dom bara kan bli!


Mannen skulle så klart inte vara sämre... Där blev det ett skepp med ett ankare. Riktigt snyggt! Han är dock inte riktigt klar ännu, utan han har bokat in ett återbesök för att binda ihop skeppet med dom andra tatueringarna på armen. Blir kul att se slutresultatet.

Killen som gjort tatueringarna heter
Oscar och håller till i Sävast.


Go kväll!
/Johanna

2 kommentarer:

Blomman sa...

åå jag är så likadan. Jag har funderat såå länge på vad jag vill göra, vem som ska göra den. Min första tatuering vill jag inte tillåta med som helst få göra. Men att hitta den personen är svårare än jag tror. Eller så handlar det bara om att jag inte är redo.Fin blogg!

Anonym sa...

Snygga o coola tatueringar.
O modigt...hur ont gjorde det då?
För jag har med funderat o funderat, men drar mig för smärtan.

Mvh/Jeanette