onsdag 1 augusti 2012

Livet på en pinne

Här var det semester vill jag lova. Jag är avslappnad ut i fingertopparna.  Precis som det ska va.  Vi tar dagen som den kommer och försöker att göra det bästa utav den sköna tid som vi har tillsammans. Ena dagen plockar vi blåbär,  andra dagen smultron.  Vi åker på små utflykter, lever campingliv,  fiskar och kokar saft.  Vi har vänner på besök, vi grillar och äter gott. De dagar det är vackert packar vi picknickkorgen och beger oss till närmsta badplats. Det är livet på en pinne just nu,  och jag stormtrivs.


Vi har nu i dagarna äntligen bokat in en utlandsresa tillsammans.  Barnen är superladdade och vill inte vänta ända till våren,  det är ju så obegripligt länge kvar...  Jag förstår dom.  Det är ett par dagar... :-)


Ett hotell som verkar väldigt välordnat, fräscht och framför allt barnvänligt. Med både Superkidsklubb och Bamseklubb på plats. Jag tror det blir kalas!

Ha det alla tiders!
 

Kram/ 
Johanna

2 kommentarer:

Knaada sa...

Hej, tack för din fina kommentar hos mig!

Nu blev jag också sugen på Thailand, har aldrig provat resa med barnen men det börjar bli hög tid att kasta sig ut i det :)

Fortsatt trevlig sommar bland sol, bär och strand!

Lisa sa...

Hej! Hittade din sida när jag googlade Mai Khao Lak. Vi har bokat till januari -14. Har ni varit där än? Vill veta allt i så fall. =)
Mvh Lisa Johansson