söndag 22 februari 2009

God kväll på er!

Här sitter jag nu igen för att dela med mig av mina tankar och funderingar...

Stolen på bilden har jag köpt för en spottstyver av sambons arbetskollega. Den ger mig lite dåligt samvete att sitta på, då jag egentligen skulle stå och måla den... Den kommer att (hör och häpna) bli vit och nött! Nytt tyg ska den såklart också få. Jag har sett en fin grå fejk-fårpäls på Olsons som jag tror skulle bli klockren till dennna stol. Dessutom blir det varmt och skönt för frusna små rumpor! :-)


Idag har sambon jobbat hela dagen så jag och barnen har hängt här hemma. Jag hade mina funderingar att åka iväg med barnen så de fick leka med kusinerna men blev lat och beslutade att vi skulle hitta på något roligt här hemma i stället. Så... Jag tappade upp ett stooort bad med massor av bubblor och badleksaker i och så plums i med oss alla tre. Vi hade det väldigt mysigt och badrummet blev väldigt blött. Det skvittrades hej vilt!! :-)
Adrian höll på att skratta ihjäl sig då han förvandlade mig till självaste tomten med ett långt skägg av skum...
Sedan har Adrian fått hjälpa till med städningen, han har både dammsugit och skurat. Och det med stor entusiasm, han tömde till och med diskmaskinen då han ändå var i gång. Det har sina fördelar att ha en 3-åring i huset. :-D

Jag har under dagen köpt mig ett skomakarbord och 4 stolar på Blocket, som troligtvis kommer att ta plats i köket. Micke kommer att skickas till Piteå på tisdag och hämta det. Äntligen fick jag mitt köksbord!
Det är egentligen bara bordet jag är intresserad av men stolarna verkar ha potensial att göra något fint av.
De går kanske att sälja efter lite omvårdnad, tänker jag?
Ja-ja, vi får se vilket öde dom går till mötes.


Hela härligheten går lös på trevliga 650 riksdaler. Känns ganska prisvärt, inte sant?

Efter detta ska jag ta ett uppehåll med möbelinköp och ommålningar. Det är plånboken som börjat protestera, och det finns snart inte plats för mer här hemma.
Det blir till att börja sälja bort eftersom hädanefter!
Nu ska jag röja leksaker från golvet innan jag går och knoppar.
Gott natt!


/Johanna1 kommentar:

Tanjis sa...

Hejsan!

Ber om ursäkt att det tog ett tag att svara! Självklart syr jag gärna en ängel till dig. Det är svårt att säga ett pris, jag har inte hållt på så länge och jag brukar sätta ett utgångspris på Tradera på 139 kr men det går ju oftast upp. Som mest blev det 260. Men eftersom jag blir glad av att få en riktig beställning kan jag tänka mig 159 kr plus porto (brukar vara 24 kr).
I så fall får du ju såklart välja tyg på nattlinne och nattmössa osv.
Hör av dig igen om du fortfarande skulle vara intresserad.

Nu måste jag kika runt lite här, verkade finnas mycket fint! :)

/Tanja