onsdag 25 februari 2009

Feber, feber, feber....

Lillstumpan är fortfarande sjuk. Febern pendlar mellan 38-40 grader. Men som ni kan se så är hon på ett strålande humör i alla fall! Det är så märkligt, trots den höga febern så orkar dom hålla igång!
I natt har både jag och Livia sovit som krattor. Hon har hostat så illa hela natten och jag har varit orolig över att febern ska framkalla kramper... Så idag är en trött dag.
Tog en promenad i det vackra vädret i morse vilket fick mig att kvickna till en smula i alla fall. Sedan har det hinkats kaffe, kaffe, kaffe... Så nu är jag någorlunda pigg!
Idag bär det av till Piteå. Vi ska hämta matgruppen.
Blir spännande att se hur den ser ut "in real life".

Gårdagens semmelkalas förevigades. Adrian fick äta sin första egna semla och var stormförtjust!


Jag hoppas nu bara att Livia tillfrisknar under dagen. Jag ska träffa Maria och hennes lilla nybakade My i morgon. Och henne vill jag inte riskera att smitta ned...

Nu ska vi åka te Pite!
Ha en skön dag!
Tjing!/
Johanna


3 kommentarer:

Jessica sa...

Har ju inte sett Livia i närbild tidigare. Vilken liten Mickekopia! Sötis! Hoppas hon blir frisk snart! Kram!

Carolina sa...

Hej Johanna! Åh vad fint ni har fått det, känner knappt igen ert hus. Blev så inspirerad när jag läste din blogg, så nu har jag börjat komma igång lite. Adam kan glömma datorn nu... Vi måste ju träffas snart, jag är ledig i helgen och skulle gärna vilja gå på auktion. Sugen på att följa? Hoppas Livia mår bättre, vi hörs. Kram!

Tanjis sa...

Hej igen!

Återigen tack för att du visat intresse för mina Tilda-figurer.Det gör mig jätteglad!
Tyvärr kan jag dock inte sy någon ängel till dig för det priset du föreslagit.
Om du tycker att det är konstigt så förslår jag att du går in på Tradera och söker på "Tilda", där kommer du att kunna hitta en mängd olika figurer som är till salu just nu. Där kan du se var priserna ligger och även ha tur att hitta någon figur till det pris som du själv tycker är rimligt.

Ledsen om jag på något vis har misslett dig men jag måste tjäna några kronor på att jag ägnar ett stort antal timmar åt att sy dem, speciellt just nu då jag försöker spara ihop till en ny symaskin.

Du kan alltid kika in hos mig igen och se om jag har sytt någonting som passar dig. Jag brukar lägga upp på Tradera, har ibland utrop från 1 kr.

Mvh Tanjis