fredag 27 februari 2009

Tjejen med prickarOj, oj, ni skulle se mig nu. Prickar fulla händerna och en hel del i ansiktet. Behöver jag säga att jag har målat.... Adam och Micke lyfte gamla möbler för bleka livet i går. (Tack Adam för hjälpen!!) Jag hade inte orkat det själv, även om jag anser mig själv som en kraftkvinna, men även jag har mina begränsningar...haha!.
Nu är det defenitivt köpstopp! Har faktiskt börjat sälja bort en hel del nu, vilket känns befriande. Ett pelarbord och köksstolar har sålts.
Livia är fortfarande
inte frisk, långt ifrån faktiskt. Febern har försvunnit men hennes allmäntillstånd hade kunnat varit bättre. Hon orkar inte äta, inte sitta, absolut inte stå. Hon vill enbart sitta i knät och mysa eller sova. Normalt sover hon 2-3 timmar per dag. Nu senaste 2 dagarna har hon sovit 9-10 timmar per dag. Så idag kontaktade jag sjukvårdsrådgivningen. Hon sa att vi måste åka in på akuten i morgon bitti om tillståndet inte förbättrats, samt att under varannan timme i natt ge henne vätska i någon form.
Problemet är att hon inte har ätit något och knappt druckit något på 2 dygn. Jag önskar
att jag kunnat överföra hennes flunsa till mig så jag sluppit se henne så risig. Det gör så ont i hjärtat...

Idag har jag varit in till stan och shoppat. Hittade jättesöta korgar på Coop faktiskt. Inte för att jag vet vad jag ska ha dem till men dom var för svåra att motstå...

Då jag ändå var på Söder så passade jag också på att besöka Myrorna. Har inte varit där på säkert 10 år. Och varför funderar jag nu?! Det fanns bäde det ena och det andra som åkte ned i korgen...
Bla dessa söta kaffekoppar som jag köpte 5 st av.
Av någon anledning så tycker jag alltid att kaffet smakar godare i denna typen av koppar...

Annat jag fyndade var denna lanterna:

Grön, nött & shabby.
Just the way i like it!


Imorgon var det tänkt att jag skulle möta upp Maria, My, Jessika och Leo för en fika på stan, men som det ser ut så kommer jag knappast att deltaga såvida inga under händer med Livia. Det känns lite trist. Att få träffa dem hade verkligen varit supertrevligt. Maria var senast i sensomras/höstas jag träffade, och Jesssika var good-knows-länge sedan, så det känns riktigt trist om jag missar att träffa dem!!
Men vad gör man? Jag vill för allt i värden inte smitta ned deras småtroll...

Hoppas nu ni alla får en fin och mysig helg!
Tjingeling!

/Johanna


3 kommentarer:

Anna sa...

Hej! Vilken fin blogg du har, jag hittade hit för första gången nu ikväll och beundrar alla fina shabby chicmöbler du målat. Jag skulle vilja fråga ett par frågor om det går bra men hittar ingen e-postadress. Kan du skriva till mig tror du? Mvh Anna: anerikss@yahoo.se

Jessica sa...

Hej! Synd att vi inte kunde ses. Hade som sagt varit otroligt skoj eftersom det var ett bra tag sen. Men det blir säkert fler gånger och särskilt nu när vi flyttar närmare :) My var förstås jättesöt! Hoppas din lilla kryar på sig! Kram!

Ullet sa...

Jag ser aldrig något fint på Myrorna i stan. :( Hur gör man fynd där? Nu inser jag att loppisen i Bure' måste besökas, helt klart! :)