torsdag 19 augusti 2010

Senaste fynden och bilder på pojkrummet

Denna skrivbordslampa köpte jag för 40 kr på en byaloppis nu i somras. Den är inte alls speciell, bara väldigt enkel. Just enkelheten tilltalade mig.
Och den fyller sin funktion!
Let there be light!

Adrians rum

Adrians rum har jag nog aldrig visat för er tidigare, kanske på grund av att jag funderat på att göra om inne i hans krypin. Tapeterna med moln börjar kännas som att han vuxit ifrån. Jag tror faktiskt att vitt skulle göra sig fint i hans rum just av den anledning att han behöver ljuset, han har ju bara ett litet fönster där inne.

Adrians rum

Kartan ovanför skrivbordet köpte jag förra helgen på loppis i Bonnstan för en enkel 100-lapp. Adrian föll genast för den och sa direkt att -Visst är "skattkartan" till mitt rum??!
-Ehum, ehum, njaaaa, vi får väl se...
Och visst fick han "skattkartan". Den passade hur som helst ingen annan stans :-)

TACK Å HEJ, LEVERPASTEJ!

/ Johanna

2 kommentarer:

Huset vid sjön sa...

Den lampan var verkligen ett riktigt fynd. Många som vill ha dom där nuförtiden *Ler* Och det var häftigt med världskartan som du satte i din sons rum... hm kanske med ska hålla ögonen öppna.

Visst är det härligt nu när ungarna är på skolan. Jag själv hinner med att blogga nu när dom har åkt iväg med bussen. För lilla My hon sover hon *hihi* Jag är mammaledig tror jag hela hösten med. Få se hur det blir.

Ha det så bra
Kram Cattis

::fina:: sa...

Hej, tack för din gulliga kommentar inne hos mig, det värmde! Skrivbordslampan är jättefin, det är något visst med de där gamla funktionella. Och "skattkartan" är helt underbar!
Ha en fin helg!
~Josefine